Say Helo to
our workshop.

Binnen Helo is het reguliere onderhoud van jouw bedrijfswagen altijd perfect geregeld. Ongeacht het merk en met behoud van fabrieksgarantie, van groot onderhoud tot het vervangen van een ruitenwisser. Onze ervaren en opgeleide monteurs zorgen ervoor dat je weer veilig en vertrouwd op weg kunt. Zo biedt Helo u mobiliteit met zekerheid.

 

Er is niets vervelender dat een bedrijfswagen die je in de steek laat. Om dit te voorkomen is goed onderhoud zeer belangrijk. Achterstallig onderhoud verhoogt het risico op dure reparaties, de kans op pech en de veiligheid kan in het geding komen. Met een goed onderhouden bedrijfswagen verklein je deze risico’s aanzienlijk. Daarnaast levert een goed onderhouden bedrijfswagen vaak meer op bij inruil of is particulier makkelijker te verkopen.

Bij Helo kun je terecht voor groot en klein onderhoud van elk automerk met behoud van fabrieksgarantie. Onderhoud bij Helo wordt uitgevoerd middels de voorschriften van uw automerk en de BOVAG. Zo ben je verzekerd van kwalitatief onderhoud waarbij je de kans op pech en hoge kosten tot een minimum brengt.

Tijdens een onderhoudsbeurt bij Helo wordt jouw bedrijfswagen aan een uitgebreide veiligheidsinspectie onderworpen waarbij onder andere wordt gekeken naar de verlichting, banden en remmen. Daarnaast worden onder andere vloeistoffen en filters vervangen. De geavanceerde apparatuur in de werkplaats biedt ons de mogelijkheid om alle bedrijfswagens uit te lezen en een diagnose voor je vast te stellen bij een storing.

Om het wachten tijdens voor je zo aangenaam mogelijk te maken is er op beide vestigingen een comfortabele loungeruimte beschikbaar. Deze is voorzien van gratis WiFi, een televisie, diverse kranten & tijdschriften en natuurlijk kun je genieten van diverse warme en koude dranken.

Geen zin of tijd om te wachten? Helo klanten kunnen gratis gebruik maken van vervangend vervoer of een leenfiets. Tevens kunnen Helo klanten gebruik maken van gratis haal- en brengservice door heel Nederland voor reparatie en onderhoud.

Graag maken we voor je het onderhoudsmoment zo aangenaam mogelijk. Daarom kun je zelf direct online een afspraak maken. Zo kun je de afspraak plannen op een moment dat het jou het beste uitkomt!

Onze werkplaats.

Het doel van onze werkplaatsen is dat jouw bedrijfswagen zo min mogelijk stil staat. Door de regelmatige scholing van onze technici en up-to-date diagnoseapparatuur zijn wij in staat alle merken te onderhouden en te repareren. Je kan al vanaf 8 uur terecht en een aantal werkplaatsen zijn ook op zaterdag en tot 20.00 uur open.

Dus als je uitgewerkt bent kunnen wij jouw auto servicen.

Afspraak plannen

Say Helo to our services

next1.png
prev1.png
Morgen Internet - Zorgeloos website